גבינה לבנה
גבינה לבנה היא מבין מוצרי החלב בעלי השימוש הב ביותר, הגבינה הינה טעימה מאד, ניתנת גם למריחה
וגם בתור הוספה לצד ארוחה חלבית אשר רוצים להפוך אותה לחגיגית וטעימה.
הגבינה הלבנה תשבח לכם את הארוחה ותיתן לכם טעם משובח וטעים מאד.
גבינה לבנה כשמה כן היא, מגיעה בצבע לבן, וטעמה הוא מעט חמצמץ, ועל כן ניתן לראות את שמפני טעמה
החמצמץ אנשים רבים אוהבים אותה ואף קונים אותה. טעמה הוא כך מפני שבעת ההכנה של יצור הגבינה
מוסיפים לה חיידקי מחמצת.
הגבינה הלבנה היא למעשה נעשית על ידי פיסטור חלב אשר מקררים אותו ומוסיפים לו מחמצת.
כמו כן כאשר קונים גבינה לבנה אזי יש צורך לדעת שזהו מוצר חלב שדורש שמירה בטמפרטורה קרה,
ואם זה יהיה במקום ללא קירור אזי זה יכול להחמיץ.
לגבינה הלבנה קיים גם שימוש כאשר רוצים להכין עוגות מסוימות, כמו למשל הכנת עוגות גבינה דורש שימוש
בעזרת הכנה עם גבינה לבנה, ואכן לאותם עוגות יש צורך להשתמש בכמה כפות גבינה אשר הופכות אותה
למעשה לעוגת גבינה אמיתית.
הגבינה לבנה מגיעה במרקמים שונים ובחברות שונות אשר מייצרות אותה, למשל אנו יכולים למצוא
את הגבינה אשר מיוצרת על ידי חברת תנובה, כמו כן יש את חברת טרה, חברת שטראוס שמייצרת גבינת סקי, וכ'ו.
כאשר לכל חברה יש את המרקם והטעם אשר ייחודים לה.
כאשר אתם מגיעים לחנויות השונות ורוכשים את הגבינה חשוב מאד שתקפידו לבדוק את התאריך שרשום על גבי הקופסא של הגבינה, וזה מפני שגבינה אשר איבדה את טריותה עלולה להזיק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה