שמנת מתוקה
אלו אשר אופים רבות וכן מכינים עוגות ודברי מאפים שונים רואים שישנו שימוש בשמנת מתוקה.
על ידי השמנת מתוקה אותם מאפים מקבלים את מתיקותם, וכך למעשה זה עוזר לכל עצם הכנתם.
השמנת מתוקה מיוצרת על ידי הפרדה מתוך החלב, לוקחים את השכבה אשר עשירה יותר בשומן, ואכן ניתן לראות
ששכבה זו צפה למעלה אחרי החליבה.
אם ברצונכם להפוך את השמנת מתוקה לקצפת אזי תערבבו אותה ובכך תוכלו לראות שיגדל נפחה.
הנכם יכולים לראות שנעשה שימוש מירבי עם השמנת מתוקה, אלו אשר אופים רבות יכולים להעיד על כך
שישנו שימוש רב בשמנת ושהיא תורמת להכנת ולאפייתם של מאכלים רבים.
ואכן קיימים הבדלים בין שמנת מתוקה לשמנת חמוצה, השמנת החמוצה היא בעלת מרקם של טעם חמצמץ ומיועדת
עבור הוספה לצד ארוחות חלביות, ואילו השמנת המתוקה טעמה הוא אכן מתוק ושימושה עבור הכנה של מאפים שונים.
את השמנת מתוקה הנכם יכולים למצוא בכל חנות אשר מוכרים בה מוצרי מזון, ואכן ניתן לראות שאנשים רבים
קונים אותה.
אם נתקלתם במצב שהנכם זקוקים לשמנת מתוקה אך היא נגמרה ואתם באמצע אפייה אזי אתם יכולים ליצור
מעין תחליף וזה על ידי עירבוב של חמאה מומסת בחלב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה